Hosting en onderhoud voor je website of webshop

Een website of webshop bouwen is één ding. De hosting en het onderhoud van jouw website of webshop is minstens zo belangrijk!

Niet iedereen weet dat er flinke verschillen bestaan tussen diverse aanbieders en webhosting pakketten. Die verschillen zijn met name merkbaar op het gebied van snelheid, capaciteit, beveiliging, betrouwbaarheid en service.

Wanneer jij je website host bij een goedkoop hostingbedrijf heeft dit nadelige gevolgen voor de vind- en zichtbaarheid van jouw website of webshop.

Wat is inbegrepen bij het webhosting pakket van MD Design en Development?

Binnen mijn hostingpakket vallen, naast webhosting, ook de domeinnaamregistratie, het ssl-certificaat (voor beveiligde website) en e-mailhosting. Voor jou wel zo efficiënt, want zo regel je alles bij één aanbieder.

Heb je al een domeinnaam geregistreerd staan en wil je de website laten hosten door M.D. Design & Development? Dan verhuis ik hem voor je, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Naast hosting heeft menig CMS regelmatig updates & onderhoud nodig. Een CMS is een afkorting voor Content Management System, waarbij je op eenvoudige wijze een website kunt ontwikkelen en content kunt beheren, zonder dat je kennis nodig hebt van een programmeertaal.
Wanneer je de website host via M.D. Design & Development zit dit altijd bij de prijs in begrepen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Heb je een JAMstack wesbite dan is er aangepaste hosting nodig. Ook dit verzorgt M.D. Design & Development voor je.

Heb je meer nodig dan hosting of onderhoud alleen? Klik op de oranje button en kijk ook eens bij de andere diensten die ik aanbied!

En dat allemaal tegen aantrekkelijke kosten!

Klik op de oranje button om mijn andere diensten te bekijken.
Of klik op de zwarte button onderaan deze pagina om vrijblijvend contact op te nemen.

Interesse?