werkwijze

Eenvoud

Onnodig ingewikkeld, daar hou ik niet van. Dat zie je terug in mijn werk, maar ook in mijn communicatie. Van offerte tot deadline: het hele traject kun je van mij duidelijke communicatie verwachten. En die deadline? Die haal ik natuurlijk gewoon.

Samenwerking

Voor we beginnen, is het belangrijk dat ik weet wie jij bent. Daarom plannen we eerst een persoonlijk gesprek, zodat het helemaal duidelijk is wat je zoekt en nodig hebt. Van conceptfase tot en met de oplevering blijven we met elkaar in contact. Zo krijgen we het beste resultaat.

De nieuwste technieken

Door gebruik te maken van moderne JavaScript technieken is (bijna) alles te ontwikkelen. Waar JavaScript vroeger alleen voor de verrijking van je website was, is JavaScript de laatste jaren erg 'volwassen' geworden. Tegenwoordig is het zeer geschikt voor de ontwikkeling van websites, webshops, back-end applicaties, mobiele apps en zelfs desktop software.

Passie

Als ik iets doe, dan doe ik het graag goed. Van de grote lijnen tot de kleinste details. Mijn betrokkenheid bij jou project is groot en ik werk er aan met passie. Na jaren ervaring op zowel grafisch als IT gebied weet ik wat er werkt en vooral ook wat niet werkt.

Interesse?