Een mobiele app laten maken? Ook voor app-ontwikkeling ben je bij MD Design & Development aan het juiste adres!

Wil jij een app laten ontwikkelen of heb jij hulp nodig bij de ontwikkeling van je mobiele app? Door moderne technieken te gebruiken ontwikkelt M.D. Design & Development mobiele apps voor zowel Android als iOS.

Laat je ideeën tot leven komen met een kwalitatief hoogstaande Android, iPhone of iPad app voor de juiste prijs.

Iedere app heeft een krachtige combinatie nodig van technologie en design verpakt in een geïntegreerde weboplossing. Als app ontwikkelaar zoek én lever ik de juiste mix om zoveel mogelijk waarde te creëren voor elke organisatie.

Door apps te ontwikkelen op basis van React-Native, een hoogstaande technologie ontwikkeld door Facebook, kan ik zeer snel apps ontwikkelen die werken op zowel Android als iOS.

Doordat het grootste gedeelte van de code maar éénmaal geschreven hoeft te worden, blijven de kosten voor zowel ontwikkeling als onderhoud een stuk lager. Neem hier eens een kijkje om te zien wie je is voorgegaan.

Daarnaast is het ook mogelijk om de app aan een CMS (content management systeem) te koppelen zodat tekst en inhoud makkelijk door jouw zelf zijn te onderhouden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om het zelfde CMS als je website te gebruiken, waardoor alles op één plek samenkomt.

Heb je meer nodig dan mobiele apps alleen? Kijk ook eens bij de andere diensten die ik aanbied en klik op de oranje button!

En dat allemaal tegen aantrekkelijke kosten!

Klik op de zwarte button onderaan deze pagina om vrijblijvend contact op te nemen.
Of klik op de zwarte button onderaan deze pagina om vrijblijvend contact op te nemen.

Interesse?