Ben je niet tevreden over je huidige website of webshop?

Misschien heb je behoefte aan een second opinion over de huidige staat van jouw website? Laat dan een website of webshop scan maken door MD Design & Development.

Als allround webdesigner en webdeveloper kan ik voor jou een technisch onafhankelijke scan maken van de huidige staat van je website of webshop. Daarnaast heb ik een passie voor grafisch design en veel ervaring in deze technische en creatieve branche.

Ik leg jouw website graag onder de loep en geef een technisch goed onderbouwd advies, waarmee jij grote stappen kunt maken voor online succes.

Na de webanalyse van MD Design & Development krijg jij inzicht in de volgende controlepunten:

  • De technische staat van jouw website (zijn er doodlopende links, werken formulieren niet optimaal, zijn er 'bugs' etc)
  • De laadsnelheid van je webpagina's. Hoe sneller een website laadt, hoe beter het voor Google én de online bezoeker wordt ervaren.
  • Het niveau van beveiliging... is jouw website hackerproof? Krijgt de online bezoeker geen foutmelding of beveiligingswaarschuwing bij het bezoeken van jouw website of webshop?
  • De score op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Staat jouw website op een hoge positie in de Google ranking?

Wanneer mijn onderzoek uitwijst dat er fouten zijn of verbeteringen nodig zijn om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen en bovendien beter online zichtbaar te zijn, hoef je maar te bellen of een bericht achter te laten.

Heb je meer nodig dan advies alleen? Klik op de oranje button en kijk ook eens bij de andere diensten die ik aanbied!

En dat allemaal tegen aantrekkelijke kosten!

Klik op de oranje button om mijn andere diensten te bekijken.
Of klik op de zwarte button onderaan deze pagina om vrijblijvend contact op te nemen.

Interesse?