Ontwikkeling van website/webshop

Ik ontwerp en ontwikkel goed uitziende, responsive, prettig werkende, SEO-proof, veilige en geoptimaliseerde websites en webshops die bijdragen aan zakelijk succes.

Centraal hierbij staan het doel, de uitstraling en de boodschap van jouw organisatie. Wat wil je bereiken met de site? Moet deze vertrouwen uitstralen, bijdragen aan meer leads of een informatief naslagwerk zijn?

Voor de meeste projecten adviseer ik te bouwen volgens de JAMStack methode en dan met name middels GatsbyJS. Dit is een modernere techniek dan Wordpress en bied veel voordelen.
Zo blijft je website of webshop, in tegenstelling tot Wordpress, altijd razend snel, goed beveiligd, technisch up-to-date en is ook nog makkelijk te beheren.
Daarnaast is Gatsby een erg flexibel platform en is zeer geschikt om met meerdere verschillende CMS’en te integreren. Dit kan bijvoorbeeld uw bestaande Wordpress of Drupal CMS zijn, maar het kan ook geïntegreerd worden met bijvoorbeeld Prismic.io. Dat is een webbased CMS waar ook deze site mee onderhouden wordt.

En dat allemaal tegen aantrekkelijke kosten!

Heb je meer nodig dan webdesign alleen? Kijk ook eens bij de andere diensten die ik aanbied!

Interesse?