OMNIA Hypnose

https://www.omniahypnose.nl

Complete huisstijl inclusief website

Voor de oprichting van OMNIA Hypnose is een volledige huisstijl en website ontworpen en ontwikkeld door M.D. Design & Development.
Van lettertypes, kleuren, visuals, de website, visitekaartjes en ook meerdere flyers te promotie.

Naast het ontwerp en de ontwikkeling is er ook goed nagedacht over de juiste structuur voor de content. Een goede webstructuur zorgt dat Google je website beter begrijpt wat weer positief is voor de SEO waarde van je website.

Door een uniform gebruik van lettertypes, kleuren en andere herkenbare terugkerende visuele uitingen vormt er een geheel in de communicatie. Hierdoor ontstaat een herkenbaar merk.

EventBrite koppeling

Een maatwerk koppeling tussen GatsbyJS en EventBrite zorgt ervoor dat alle informatie van EventBrite rechtstreeks in de pagina ingebakken wordt.

Hierdoor is de informatie doorzoekbaar voor Google en daarmee dus beter voor de SEO dan wanneer deze informatie pas bij het bezoeken van de pagina ingeladen wordt.

WordPress en Gatsby

Om te zorgen dat de website makkelijk door Monique zelf te wijzigen is wordt er als cms WordPress gebruikt. Doormiddel van de WPGraphQL plugin wordt het gekoppeld aan GatsbyJS voor de voorkant van de website.

Deze headless opstelling heeft een aantal voordelen:

  • Betere SEO waarde
  • Snellere gebruikerservaring
  • Meer maatwerk mogelijkheden
  • Verbeterde beveiliging

Interesse?